Facultatea de Horticultură - Universitatea din Craiova

     

Oltenia- pol de concepție și fabricație

  Camera de Comerț și Industrie Dolj (CCI Dolj), în parteneriat cu Universitatea din Craiova (UCV), organizează în zilele de 25-26 noiembrie 2016 ciclul de evenimente “Oltenia – pol de concepție și fabricație” adresat agenților economici din regiunea de dezvoltare S-V Oltenia. Acțiunea se înscrie în strategia de apropiere a mediului academic de mediul socio-economic, cultural promovată de cele două instituții partenere.

  După ”Forumul carierei” organizat de Universitatea din Craiova cu scopul de a pune în contact angajatorii cu viitorii angajați, noul ciclu de evenimente se dorește un real „forum economic”, fiind direcționat spre aspectul de afaceri al colaborării dintre cele două medii.

  Dorim pe de o parte o privire atenta a mediului academic asupra nevoilor firmelor din regiune, pe de alta parte mediul economic sa colaboreze, prin inovarea cu mediul academic pentru cresterea competitivitatii si valorii adaugate in regiune.

  Evenimentele se vor desfășura în clădirea centrală a Universității din Craiova situată în Craiova, str. Al.I. Cuza nr.13, programul efectiv urmând să fie comunicat ulterior.
  Pentru informații suplimentare și înscrieri vă puteți adresa până pe 18 noiembrie 2016 la una dintre următoarele adrese:
- Camera de Comerț și Industrie Dolj, str. Brestei, Nr.21, Craiova, Tel.: 0251/41.88.76, Fax: 0251/41.26.52, persona de contact George Motataianu, email office@ccidj.ro
- Universitatea din Craiova, str.A.I.Cuza nr. 13, Tel. 0251 413844, Fax 0251 418803, persoana de contact Mădălina Știrbu, email madalina.stirbu@yahoo.com

 

Share